För att göra det lite enklare erbjuder vi 4 olika servicenivåer, allt för att du ska hitta något som passar ert företag och era behov.


Guldavtal - koppenGuldavtal

Med vårt fullservice koncept erbjuder Koppen Er det bekvämaste sättet att få tillgång till allt för en fungerande pausmiljö. Koppen ombesörjer daglig påfyllning eller vid behov, skötsel av era automater och påfyllning av tillbehör enligt dina önskemål som främjar välbefinnande och trivsel. Kort och gott Koppen sköter allt.
Silveravtal - koppenSilveravtal

Passar arbetsplatser som vill utföra det löpande skötseln, påfyllning själv. Koppen står för hygienisk service avser 1 grundlig rengöring i månaden av kaffeautomaten. Rekommenderas till arbetsplatser med 20 personer eller fler.

Bronsavtal - koppenBronsavtal

Passar medelstora arbetsplatser som vill utföra det löpande skötseln, påfyllning själv. Koppen står för hygienisk service avser 1 grundlig rengöring i kvartalet av kaffeautomaten. Rekommenderas till arbetsplatser med 15 – 20 personer.

Järnavtal - koppenJärnavtal

Passar den mindre arbetsplatsen som vill utföra det löpande skötseln, påfyllning själv. Koppen står för hygienisk service avser 1 grundlig rengöring i kvartalet av kaffeautomaten. Rekommenderas till arbetsplatser upp till 15 personer.

  

 

Koppen AB, Enbärsvägen 7, 735 37 SURAHAMMAR    •   Telefon:  021 - 30 11 06   •   Epost: info@koppen.se

                                                                                                     Copyright © 2016 Koppen AB.      Design by Combiz