Våra olika fakturaval.

E-faktura är miljövänligaste sättet att hantera en faktura på. Det är enkelt & säkert och som kund får du fakturan samma dag den är daterad.   Vilket ger dig kontroll och överblick över obetalda och betalda räkningar.

PDF-faktura slipper du pappershanteringen. Rakt in i mejlen och sedan vidare till bokföringen. Det blir enklare att leta bland inkomna fakturor eftersom de kan arkiveras elektroniskt - och arkiveringen blir säkrare och mindre utrymmeskrävande.

Pappersfaktura blir lite dyrare och tar ju lite längre tid.

                              

 

 

Miljö

Koppen AB var det första miljöcertifierade företaget enligt ISO 14001 i vår bransch i hela Mälardalen. Sedan 20 maj 2003 arbetar vi för att ständigt utveckla oss genom kontinuerliga personalutbildningar för att öka vår miljömedvetet. Vi har fortlöpande samarbete med våra leverantörer som utvecklar sitt produktsortiment och som är lyhörda för den nya tidens konsumenter med krav på officiella miljömärkningar och etiska ställningstaganden. Vi samordnar våra transporter, dessutom är alla våra servicebilar är utrustade med GPS för att på ett optimalt sätt minsta vår miljöpåverkan.

Kvalitet

Vi sätter en ära i att hålla högsta kvalitet på service, automater, produkter och leveranser på bestämd tid. På Koppen pågår ständigt kvalitetsarbete. Det är det viktigaste konkurrensmedlet för oss. Vi arbetar för att utveckla oss genom kompetensutveckling för att öka vår miljömedvetet. Dessutom utvecklar vi sortimentet, servicekoncept, utrustningen och våra tjänster för att kunna överträffa våra kunders krav och förväntningar.

Koppen AB, Enbärsvägen 7, 735 37 SURAHAMMAR    •   Telefon:  021 - 30 11 06   •   Epost: info@koppen.se

                                                                                                     Copyright © 2016 Koppen AB.      Design by Combiz