Hur vill du ha vår faktura från oss?

Vi har som målsättning att ersätta så många som möjligt av dagens pappersfakturor till E-fakturor eller PDF-fakturor.
Vi kommer att erbjuda er tre alternativ. E-faktura, PDF-faktura  eller faktura via posten som vanligt brev. Vi har även valt att att ta bort den bifogade serviceordern med fakturan, även denna förändring är ett steg i vårt miljöarbete.

 

           

 

Miljö

Koppen AB var det första miljöcertifierade företaget enligt ISO 14001 i vår bransch i hela Mälardalen. Sedan 20 maj 2003 arbetar vi för att ständigt utveckla oss genom kontinuerliga personalutbildningar för att öka vår miljömedvetet. Vi har fortlöpande samarbete med våra leverantörer som utvecklar sitt produktsortiment och som är lyhörda för den nya tidens konsumenter med krav på officiella miljömärkningar och etiska ställningstaganden. Vi samordnar våra transporter, dessutom är alla våra servicebilar är utrustade med GPS för att på ett optimalt sätt minsta vår miljöpåverkan.

Kvalitet

Vi sätter en ära i att hålla högsta kvalitet på service, automater, produkter och leveranser på bestämd tid. På Koppen pågår ständigt kvalitetsarbete. Det är det viktigaste konkurrensmedlet för oss. Vi arbetar för att utveckla oss genom kompetensutveckling för att öka vår miljömedvetet. Dessutom utvecklar vi sortimentet, servicekoncept, utrustningen och våra tjänster för att kunna överträffa våra kunders krav och förväntningar.

Koppen AB, Enbärsvägen 7, 735 31 SURAHAMMAR    •   Telefon:  021 - 30 11 06   •   Epost: info@koppen.se

                                                                                                     Copyright © 2016 Koppen AB.      Design by Combiz