Typ av kaffeautomat: Bean to Brew / Espresso

Vår mellanmodell av espressoautomat med italiensk design!
Denna är perfekt för alla arbetsplatser med upp till 20 medarbetare.  En mycket lättskött helautomatisk espressoautomat utrustad med en kanister för hela bönor med en kapacitet på 2000g, en kvarn och den patenterade Variflexbryggen.. Automaten har ytterligare tre kanistrar för Choklad, mjölk och en valfri behållare som ni kan fylla med tex Chai Latte. Automaten serverar upp till 10 olika val, allt från en enkel bryggkaffe till en krämig cappuccino, silkeslen caffè latte, en äkta balanserad espresso och andra kaffedrycker som står på fina kaffebarens meny.

Den kan placeras på bänk eller utrustas med underskåp eller varför inte Koppens serveringsmodul. Den kan även utrustas med Kylmodulen för färsk mjölk.

 

Maler och justerar automatiskt kvarnen så att malningsgraden för kaffet blir rätt för varje bryggning.
Den patenterade induktionstekniken anpassar vattentemperaturen beroende på vilken dryck som önskas samt att den är marknadens energisnålaste automat, som är ensam att inneha A++. LaRhea V+ spar upp till 90% i energiförbrukning mot en traditionell automat. Den justerbara bryggenheten med sin infusionskammare som anpassar sig efter kaffemängd, extraktionstid och bryggtryck. Så nära perfektion som möjligt.


   

Utbud

Färskbryggt kaffe
Färskbryggt kaffe med mjölk
Espresso
Caffé Latte
Latte Macchiato
Cappuccino
Wiener Melange
Choklad
Chai Latte
Hetvatten

Tillbehör

Underskåp
Kylenhet med färsk mjölk

Tekniska specifikationer

Höjd 666 mm
Bredd 422 mm
Djup 599 mm
Vikt 34 kg
Maxeffekt  2100Watt
Elanslutning 230V / 10A