Vi söker ständigt duktiga medarbetare!
Arbetet med att rekrytera bra personal är ständigt pågående.
Vill du vara med och påverka våra kunders vardag och få dem att må bra. Vill du jobba i ett engagerade team. Då kanske det är just dig vi söker.


Våra lediga jobb

Vi söker en Servicekonsulent -
Tjänsten på heltid och är ett sommarvikariat under tiden juni - augusti 2019.
Har du en passion för kaffe och service? Då kan detta vara tjänsten för dig! I rollen som Servicekonsulent blir din huvudsakliga uppgift att på egen hand ansvara för att ge den bästa servicen till våra kunder genom att fylla på och rengöra våra kaffemaskiner och varuautomater samt leverera varor till kund. Arbetet är mycket självständigt, men kräver samarbetsförmåga, ansvarstagande, god social kompetens, målmedvetenhet och noggrannhet eftersom du blir vårt ansikte utåt.

Vem är du?
Du bör vara självgående, trevlig och tycka om att ta ansvar. Som person är du noggrann och tycker det är viktigt att arbetet utförs med god kvalité och med en hög servicenivå. Du trivs med ett arbete där du får röra på dig. Du är vidare gärna praktiskt lagd och har visst tekniskt intresse. Det är även meriterande om du ha god lokalkännedom. B-körkort är ett krav.

_____________________________________________________________

Extra personal på helgerna -
Tjänsten är varannan söndag, ca 10 timmar i månaden.
Här söker vi 16–17 åringen som vill tjäna lite extra pengar och som kan jobba i vår produktion. Din huvudsakliga uppgift blir att tillverka och sallader och smörgåsar till våra varuautomater.
Arbetet kräver noggrannhet och ansvarstagande.

Vem är du?
Du bör vara självgående, trevlig och tycka om att ta ansvar. Som person är du noggrann och tycker det är viktigt att arbetet utförs med god kvalité och med en hög servicenivå.
Du har god fysik och trivs med ett arbete där du får röra på dig.

Låter det intressant?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredric Dahlgren, på 070- 72 74 924, eller mejla din ansökan till fredric@koppen.se senast den 31 april 2019.

Skicka gärna din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!