Typ av kaffeautomat: Färskbrygg

Doften av nybryggt kaffe. Optifresh har en modern design med sitt särskiljande utseende med den belysta fronten. Det är ingen slump att Optifresh brygger så gott kaffe. Kaffeautomaten har ett permanent filter av rostfritt stål och brygger med en teknik som garanterar dig den bästa kaffesmaken. Det finns en separat kran för hett vatten så téet smakar alltid som det ska smaka. Det är enkelt att ställa in styrkan efter era personliga önskemål på både kaffe och mjölk, eftersom smaken är viktigast. Kaffeautomaten kan placeras på befintlig bänk eller utrustas med underskåp och bänkskiva eller varför inte Koppens serveringsmodul.

OptiFresh är ett ansvarsfullt miljöval, 100% återvinningsbar och energisnål (A+). Maskinens självreglerande energisparläge stänger av automaten när den inte används. OptiLight-belysningen förbrukar mycket lite ström. Vattentanken består av rostfritt stål som är isolerad, för att spara ännu mer energi.

Mer information:
Kaffeautomater - Animo (804.7 kB)

Utbud

Förval

Reglering av kaffestyrka
Reglering av mjölk
Kannfunktion (upp till 8 koppar)

 

Drycker

Färskbryggt kaffe
Färskbryggt kaffe med mjölk
Färsktbryggt mocca
Färsktbryggt mocca med mjölk
Caffé Latte
Latte Macchiato
Cappuccino
Wiener Melange
Choklad
Chokomilk
Espressochoc
Hetvatten

Funktioner

Filtersystem: Stålfilter
Kannfunktion

Tillbehör                                                                                          Vinnare av Designpris

Koppsensor
Betalsystem
Underskåp
Bänkskiva

Tekniska specifikation

Höjd: 773 mm (exkl. bönbehållare 91 mm)
Bredd: 409 mm
Djup: 575 mm
Vikt: 35 kg
Maxeffekt: 2300W
Elanslutning: 230V / 10 A