Nyheter från Koppen

Sommarens macka: Summer edition 1

Ljus cibatta med mozzarella, skivad kyckling & grönpestoröra, toppas med sallad och tomater. 

Perfekt att avnjuta i sommarvärmen tillsammans med en rykande kopp nybryggt kaffe! Finns i alla våra varuautomater, samt tillgänglig för beställning på webbshopen under perioden v.23-v28. 

LaRhea Grande V+ med färsk mjölk

LaRhea rhMM1.v+ systemet erbjuder ett brett utbud av drycker med både varm och kall färsk mjölk. Dessutom i linje med livsstilstrender, så kan den även använda plantbaserad mjölk för att skapa en vegansk cappucino eller en krämig latte macchiato.

En av de mest innovativa funktionerna i det nya rhMM1.v+ systemet är användningen av Varitherm- induktionsteknologin, som värmer den färska mjölken med ånga. Systemet tillsätter inte ånga till drycken eftersom uppvärmningen är indirekt, därav späds inte drycken ut! 

Dessutom sparar det energi, eftersom ångan genereras av samma värme som används för att brygga din dryck. rhMM1.v+ systemet gör det möjligt att tillbereda drycker med tre olika skumnivåer, classic foam, fluffly foam och Barista foam. Justerbara efter kundens önskemål. 

Watnext vattenautomat

Härmed lanserar vi våran nya vattenautomat. Watnext är en tystlåten, smidig och lättplacerad vattenautomat med en stilren, elegant och smart design. Watnext serverar både kylt, naturellt och kolsyrat vatten med en enkel knapptryckning. Automaten finns tillänglig med lackad svart eller vit frontpanel med ett rostfritt plåt hölje.

 

Prova vår nya ekologiska temix från Arvid Nordquist

Helt plastfri och komposterbar tepåse.

Du behöver inte resa till världens ände för att vara med om ett smakäventyr. Varje bäck, fjälltopp och glänta i vår natur myllrar av spännande smaker. Det har vi inspererats av i vårt ekologiska tesortiment – där klassiska teer fått en Skandinaviska twist.

Arvid Nordquist te i ett ekologiskt helhetskoncept med svart-, grönt-, rött- och ört-te.

Mixlådan från Arvid Nordquist innehåller 6 olika tesorter med 15 tepåsar, där alla smaker är samlade.

Blåbärssnår         -ett fylligt svart te med rik smak av blåbär och björnbär.

Earl Greys Hage  -ett mustigt svart te avrundat med smakrik bergamott.

Lakristäppa         -ett smakrikt örtte med tydlig smak av lakris och frisk citronmeliss.

Skogsglänta        -ett rogivande rooibos med söt smak av hallon och jordgubbar.

Sommarstig        -ett lent svart te med sötsyrlig smak av tranbär och jordgubbar.

Äppelund             -ett balanserat grönt te med frisk smak av äpplen och honung.

Beställ ert ekologiska te här.

Vi välkomnar våra nya kunder

Vi på Koppen är i ständig utveckling och utvidgar sortimentet efter kundens önskemål och behov! Vi har nyligen installerat en LaRhea Grande V+ med tillhörande mjölkenhet hos Marklund Solutions. Som kan leverera både kall, varm och skummad mjölk ner i din kopp!

Marklund Solutions AB är ett konsultföretag med missionen att skapa skräddarsydda, gröna och lönsamma energiaffärer för företag som producerar eller konsumerar mycket energi.

Tack Anneli & Patrik för förtroendet, vi hoppas att kaffet smakar!

SSAB i Virsbo valde att komplettera med ytterligare en vattenautomat från oss på Koppen. 

Denna gång med den nya vattenautomaten från Watnext. Watnext är en smidig, tystlåten och lättplacerad automat med en stilren och smart design. Som serverar både kylt, naturellt och kolsyrat vatten med en enkel knapptryckning.

Vi på Koppen uppskattar trogna kunder. Byggmäster har varit kund hos oss i hela 15 år! Helena på Byggmäster valde att uppgradera sig till två nyrenoverade Animo Optifresh Touch med hela bönor från Mollbergs blandning. Byggmäster är även första kunden som valt vår nya vattenautomat Watnext med kallt & kolsyrat vatten.

Byggmäster är ett väletablerat bygg- och projektutvecklingsföretag som är verksamt inom hela värdekedjan. De utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler, offentliga byggnader och anläggningar.

Per-Åke på RA-Elteknik valde en nyrenoverad Rhea BL eC till deras kontor i Heby. Vi förser numera RA-Gruppens lokalkontor i Västerås, Arboga, Ransta och Heby. Per-åke med kollegor valde Mollbergs blandning från Zoéga. Mollbergs blandning är ett mustig kaffe och har en distinkt fruktig smak av svarta vinbär. 

RA-Elteknik AB i Heby, tidigare Inez Johanssons Elektriska AB. RA-Eltekinik utför totallösningar inom el och säkerhet åt företag och privatpersoner. Verksamhet i Heby sedan 1918 och tillhör sedan 2017 RA Gruppen. 

Vi tackar ödmjukast personalen på Erikslunds möbler för fortsatt förtroende sedan 2012, som nu uppdaterade till en nyrenoverad Animo Optifresh med Touch Display. Kunder likväl personalen på Erikslunds möbler har nu tillgång till fler dryckesval och kan avnjuta allt från en Chai latte till en hederlig kopp kaffe.

Erikslunds möbler har en lång erfarenhet inom möbelbranschen. De erbjuder många kvalitetsprodukter till väldigt låga priser.

Vi är glada att förse Tony och Fagersta Elektriska med en nyrenoverad Rheavendor V+ Grande. Fagersta Elektriska har varit kund hos oss sedan 2009 och valde nu att gå från en Wittenborg 7100 med malet kaffe till en V+ med dubbelkvarn för Espresso och Kaffebönor. 

Fagersta Elektriska bildades 2003 och erbjuder helhetslösningar inom installationer, elservice, drift och underhåll. Samt programmering och projektering inom elbranschen.

Det är alltid trevligt med återkommande kunder. KPRO valde att förnya sitt guldavtal till två nya Wittenborg 9000 med hela bönor, samt två nyrenoverade vattenmaskiner med kylt och kolsyrat vatten. Vi förser även personalen med frukt från oss på Koppen. 

KPRO ingår i divisionen Electrify som erbjuder produkter och lösningar som tillgodoser behovet av ett alltmer elektrifierat och uppkopplats samhälle.

Våra pågående kampanjer

Kontakta Oss

Kontakta oss på Koppen AB.

Har du frågor om våra nyheter och erbjudanden?
Välkommen att ta kontakt med oss via telefon, e-post eller kontaktformuläret här.

Tel: 021 – 30 11 06
Email: info@koppen.se