Nyheter från Koppen

Surdegsfralla Frö med kalkon & ost


Nu startar vi upp det nya året med en surdegsfralla Frö som matchar allas nyårslöften om ett hälsosammare år. Nyheten för januari är en surdegsfralla frö med kalkon & ost toppad med rödlök, rucola, isbergssallad, tomat och gurka. Kan du inte hålla dig och är sugen på månadens nyhet? Den finns att beställa på webbshopen samt i våra varuautomater.

Watnext vattenautomat

Härmed lanserar vi våran nya vattenautomat. Watnext är en tystlåten, smidig och lättplacerad vattenautomat med en stilren, elegant och smart design. Watnext serverar både kylt, naturellt och kolsyrat vatten med en enkel knapptryckning. Automaten finns tillänglig med lackad svart eller vit frontpanel med ett rostfritt plåt hölje.

Du vet väl om att du på ett enkelt och smidigt sätt kan beställa lokalproducerade sallader från oss på Koppen. Nu utökar vi vårt salladsutbud med en klassisk Cesarsallad och 4 olika sallader med Bulgur.

Så nu erbjuder vi 4 olika salladsbaser på våra alternativ, Pasta, Fullkornspasta, Bulgur och Grönsallad.

Prova vår nya ekologiska temix från Arvid Nordquist

Helt plastfri och komposterbar tepåse.

Du behöver inte resa till världens ände för att vara med om ett smakäventyr. Varje bäck, fjälltopp och glänta i vår natur myllrar av spännande smaker. Det har vi inspererats av i vårt ekologiska tesortiment – där klassiska teer fått en Skandinaviska twist.

Arvid Nordquist te i ett ekologiskt helhetskoncept med svart-, grönt-, rött- och ört-te.

Mixlådan från Arvid Nordquist innehåller 6 olika tesorter med 15 tepåsar, där alla smaker är samlade.

Blåbärssnår         -ett fylligt svart te med rik smak av blåbär och björnbär.

Earl Greys Hage  -ett mustigt svart te avrundat med smakrik bergamott.

Lakristäppa         -ett smakrikt örtte med tydlig smak av lakris och frisk citronmeliss.

Skogsglänta        -ett rogivande rooibos med söt smak av hallon och jordgubbar.

Sommarstig        -ett lent svart te med sötsyrlig smak av tranbär och jordgubbar.

Äppelund             -ett balanserat grönt te med frisk smak av äpplen och honung.

Beställ ert ekologiska te här.

Vi välkomnar våra nya kunder

Vi på Koppen uppskattar trogna kunder. Byggmäster har varit kund hos oss i hela 15 år! Helena på Byggmäster valde att uppgradera sig till två nyrenoverade Animo Optifresh Touch med hela bönor från Mollbergs blandning. Byggmäster är även första kunden som valt vår nya vattenautomat Watnext med kallt & kolsyrat vatten.

Byggmäster är ett väletablerat bygg- och projektutvecklingsföretag som är verksamt inom hela värdekedjan. De utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler, offentliga byggnader och anläggningar.

Per-Åke på RA-Elteknik valde en nyrenoverad Rhea BL eC till deras kontor i Heby. Vi förser numera RA-Gruppens lokalkontor i Västerås, Arboga, Ransta och Heby. Per-åke med kollegor valde Mollbergs blandning från Zoéga. Mollbergs blandning är ett mustig kaffe och har en distinkt fruktig smak av svarta vinbär. 

RA-Elteknik AB i Heby, tidigare Inez Johanssons Elektriska AB. RA-Eltekinik utför totallösningar inom el och säkerhet åt företag och privatpersoner. Verksamhet i Heby sedan 1918 och tillhör sedan 2017 RA Gruppen. 

Vi tackar ödmjukast personalen på Erikslunds möbler för fortsatt förtroende sedan 2012, som nu uppdaterade till en nyrenoverad Animo Optifresh med Touch Display. Kunder likväl personalen på Erikslunds möbler har nu tillgång till fler dryckesval och kan avnjuta allt från en Chai latte till en hederlig kopp kaffe.

Erikslunds möbler har en lång erfarenhet inom möbelbranschen. De erbjuder många kvalitetsprodukter till väldigt låga priser.

Vi är glada att förse Tony och Fagersta Elektriska med en nyrenoverad Rheavendor V+ Grande. Fagersta Elektriska har varit kund hos oss sedan 2009 och valde nu att gå från en Wittenborg 7100 med malet kaffe till en V+ med dubbelkvarn för Espresso och Kaffebönor. 

Fagersta Elektriska bildades 2003 och erbjuder helhetslösningar inom installationer, elservice, drift och underhåll. Samt programmering och projektering inom elbranschen.

Det är alltid trevligt med återkommande kunder. KPRO valde att förnya sitt guldavtal till två nya Wittenborg 9000 med hela bönor, samt två nyrenoverade vattenmaskiner med kylt och kolsyrat vatten. Vi förser även personalen med frukt från oss på Koppen. 

KPRO ingår i divisionen Electrify som erbjuder produkter och lösningar som tillgodoser behovet av ett alltmer elektrifierat och uppkopplats samhälle.

Båtsam

Det är alltid uppskattat med nya kunder. I somras installerade vi en Wittenborg 9500 hos Båtsam i Kvicksund. Wittenborg 95 är en kompakt, smidig maskin med många fina egenskaper. I den snygga designen ryms ett kapacitiv knappanel och en tydlig färgdisplay.

Båtsam i Kvicksund säljer nya som begagnade båtar samt tillbehör, de erbjuder även tjänster som båtplatser, vinterförvaring, service och verkstad. Helt enkelt det kompletta båtvaruhuset. 

Irene på IF Metall Bergslagen valde att uppdatera deras kaffelösning från en Animo Optifresh till en Wittenborg 9000. Nu kan personalen avnjuta en krämig espresso tack vare maskinens högtryckspump, likväl en len kaffe med hjälp av lågtryckspumpen. De kan även avnjuta en kopp chai latte. 

IF Metall Bergslagen bedriver facklig verksamhet utifrån förbundets Stadgar, handlingslinjer och prioriterade områden.

Våra pågående kampanjer

Kontakta Oss

Kontakta oss på Koppen AB.

Har du frågor om våra nyheter och erbjudanden?
Välkommen att ta kontakt med oss via telefon, e-post eller kontaktformuläret här.

Tel: 021 – 30 11 06
Email: info@koppen.se