Nyheter från Koppen

Äntligen är julen här. I år har vi lite extra julgott inför julmyset.

Julnyhet: I år erbjuder vi en julkorg med godis. Den flätade korgen är vackert inslagen i cellofan. Fylld med 2 kg lyxigt blandat godis. Perfekt till företaget, besökare och era anställda.

Våra klassiska julsmörgåsar. Rågsiktshalva Julspecial och Russinbräck med julskinka. Perfekt för att lyxa till det i vintermörkret.

Vi har även utökat vår populära luciakampanj med större utbud av lussebullar. Så håll utkik efter vårt utskick på Luciakampanjen. Kan du inte hålla dig, gå in på vår JULSPECIAL på shopen.

Julgodis

Vår julkorg fylls med 2 kg godis av högsta kvalité av kända märken. En riktig lyxblandning med andra ord. Allt godis är med papper på. Godiskorgen är vackert inslagen i cellofan och med en röd sidenrosett. Perfekt till företaget, besökare och era anställda.

Rågsiktshalva Julspecial

Nu har vi kombinerat en julsmörgås där grunden är baserat på en klassisk rågsiktshalva. Den innehåller julskinka, ost, leverpastej, ägg, räkor, köttbullar med rödbetssallad. Denna smörgås kommer att finnas tillgänglig för beställning från fredag 1/12 till 31/12.

Russinbräck

Med klassisk griljerad julskinka och grovkornig senap på ett russinbräck. Passar lika bra till frukost som eftermiddagsfikat. Perfekt för att lyxa till det i vintermörkret Denna smörgås kommer att finnas tillgänglig för beställning från fredag 1/12 till 31/12.

Du vet väl om att du på ett enkelt och smidigt sätt kan beställa lokalproducerade sallader från oss på Koppen. Nu utökar vi vårt salladsutbud med en klassisk Cesarsallad och 4 olika sallader med Bulgur.

Så nu erbjuder vi 4 olika salladsbaser på våra alternativ, Pasta, Fullkornspasta, Bulgur och Grönsallad.

Prova vår nya ekologiska temix från Arvid Nordquist

Helt plastfri och komposterbar tepåse.

Du behöver inte resa till världens ände för att vara med om ett smakäventyr. Varje bäck, fjälltopp och glänta i vår natur myllrar av spännande smaker. Det har vi inspererats av i vårt ekologiska tesortiment – där klassiska teer fått en Skandinaviska twist.

Arvid Nordquist te i ett ekologiskt helhetskoncept med svart-, grönt-, rött- och ört-te.

Mixlådan från Arvid Nordquist innehåller 6 olika tesorter med 15 tepåsar, där alla smaker är samlade.

Blåbärssnår         -ett fylligt svart te med rik smak av blåbär och björnbär.

Earl Greys Hage  -ett mustigt svart te avrundat med smakrik bergamott.

Lakristäppa         -ett smakrikt örtte med tydlig smak av lakris och frisk citronmeliss.

Skogsglänta        -ett rogivande rooibos med söt smak av hallon och jordgubbar.

Sommarstig        -ett lent svart te med sötsyrlig smak av tranbär och jordgubbar.

Äppelund             -ett balanserat grönt te med frisk smak av äpplen och honung.

Beställ ert ekologiska te här.

Vi välkomnar våra nya kunder

Per-Åke på RA-Elteknik valde en nyrenoverad Rhea BL eC till deras kontor i Heby. Vi förser numera RA-Gruppens lokalkontor i Västerås, Arboga, Ransta och Heby. Per-åke med kollegor valde Mollbergs blandning från Zoéga. Mollbergs blandning är ett mustig kaffe och har en distinkt fruktig smak av svarta vinbär. 

RA-Elteknik AB i Heby, tidigare Inez Johanssons Elektriska AB. RA-Eltekinik utför totallösningar inom el och säkerhet åt företag och privatpersoner. Verksamhet i Heby sedan 1918 och tillhör sedan 2017 RA Gruppen. 

Vi tackar ödmjukast personalen på Erikslunds möbler för fortsatt förtroende sedan 2012, som nu uppdaterade till en nyrenoverad Animo Optifresh med Touch Display. Kunder likväl personalen på Erikslunds möbler har nu tillgång till fler dryckesval och kan avnjuta allt från en Chai latte till en hederlig kopp kaffe.

Erikslunds möbler har en lång erfarenhet inom möbelbranschen. De erbjuder många kvalitetsprodukter till väldigt låga priser.

Vi är glada att förse Tony och Fagersta Elektriska med en nyrenoverad Rheavendor V+ Grande. Fagersta Elektriska har varit kund hos oss sedan 2009 och valde nu att gå från en Wittenborg 7100 med malet kaffe till en V+ med dubbelkvarn för Espresso och Kaffebönor. 

Fagersta Elektriska bildades 2003 och erbjuder helhetslösningar inom installationer, elservice, drift och underhåll. Samt programmering och projektering inom elbranschen.

Det är alltid trevligt med återkommande kunder. KPRO valde att förnya sitt guldavtal till två nya Wittenborg 9000 med hela bönor, samt två nyrenoverade vattenmaskiner med kylt och kolsyrat vatten. Vi förser även personalen med frukt från oss på Koppen. 

KPRO ingår i divisionen Electrify som erbjuder produkter och lösningar som tillgodoser behovet av ett alltmer elektrifierat och uppkopplats samhälle.

Båtsam

Det är alltid uppskattat med nya kunder. I somras installerade vi en Wittenborg 9500 hos Båtsam i Kvicksund. Wittenborg 95 är en kompakt, smidig maskin med många fina egenskaper. I den snygga designen ryms ett kapacitiv knappanel och en tydlig färgdisplay.

Båtsam i Kvicksund säljer nya som begagnade båtar samt tillbehör, de erbjuder även tjänster som båtplatser, vinterförvaring, service och verkstad. Helt enkelt det kompletta båtvaruhuset. 

Irene på IF Metall Bergslagen valde att uppdatera deras kaffelösning från en Animo Optifresh till en Wittenborg 9000. Nu kan personalen avnjuta en krämig espresso tack vare maskinens högtryckspump, likväl en len kaffe med hjälp av lågtryckspumpen. De kan även avnjuta en kopp chai latte. 

IF Metall Bergslagen bedriver facklig verksamhet utifrån förbundets Stadgar, handlingslinjer och prioriterade områden.

MPYA Finance AB
MPYA Finance AB

Vi är glada att förse MPYA Finance i Västerås med vår nyaste vattenautomat Piccola Fizz. Så nu kan Veronica och Fredrik med ett enkelt knapptryck få tillgång till kallt och kolsyrat vatten.
Att erbjuda en vattenautomat med kallt friskt vatten på jobbet är minst sagt en bra investering.

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Mpya Finance mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs.

Våra pågående kampanjer

Kontakta Oss

Kontakta oss på Koppen AB.

Har du frågor om våra nyheter och erbjudanden?
Välkommen att ta kontakt med oss via telefon, e-post eller kontaktformuläret här.

Tel: 021 – 30 11 06
Email: info@koppen.se