Kaffelösningar

Vi erbjuder kaffelösningar för alla företag och arbetsplatser i Mälardalen.
Det är över en kopp kaffe som både stora och små beslut fattas.
Det är runt kaffeautomaten som de roliga mötena sker och det personliga samtalen sker.

Kaffet har blivit en stor del av vår tillvaro därför är valet av rätt kaffelösning så viktig.

Koppen erbjuder en imponerande bredd av kaffeautomater att välja mellan.
Allt från den traditionella automaten med malet kaffe eller varför inte lyxa till tillvaron med en automat som maler bönorna och som brygger med en teknik som garanterar
dig den bästa kaffesmaken.

Om ni hellre uppskattar en äkta italiensk espresso har ni möjligheten att välja en av våra trendiga espressoautomater så att ni kan avnjuta en riktig krämig cappucino.

Arvid Nordqvist Midnight Grown spillt

Vi hjälper dig med rådgivning installation och service.
Tillsammans går vi igenom ditt behov utifrån vad som passar dig bäst på ditt företag.
Allt det som krävs för en fungerande pausmiljö och för att du ska få rätt serveringslösning.

Idag består vårt utbud av 4 olika inriktningar på bryggsystem som du kan välja mellan.

Våra serviceavtal

Tillsammans går vi igenom ditt servicebehov utifrån vad som passar dig bäst på ditt företag.

Certifieringar

Vi erbjuder ett brett sortiment av miljö- och rättvisemärkta produkter som gör så att
du som kund har möjligheten att påverka till en bättre miljö.
Nedan kan du läsa lite om de olika certifieringar vi erbjuder på våra produkter.

Fairtrade (som bytt namn från Rättvisemärkt till det mer internationella namnet Fairtrade) är en etisk och social märkning som fokuserar på mänskliga rättigheter. När du köper Fairtrade certifierat kaffe bidrar du till en bättre och friare tillvaro för både barn och vuxna i de fattigare delarna av världen. Märkningen grundar sig på ett handelssamarbete som gynnar social, ekonomisk och demokratisk utveckling i områden där varor framställs enligt Fairtrades kriterier.

Rainforest Alliance är en oberoende organisation och märkning som arbetar för att bevara den biologiska mångfalden och för att skapa hållbara försörjningsmöjligheter för odlare. Detta gör man genom att förbättra odlarens jordbruksmetoder, bevara lokala ekosystem och förbättra både odlarens och arbetarnas ekonomi och sociala förhållanden. När Rainforest Alliance grundades 1987 var målet att hindra skövlingen av regnskog. Man var med och tog fram FSC-certifieringen (tillsammans med forskare, miljögrupper och odlare).

KRAV är Sveriges mest kända miljömärkning för mat. KRAV-märket visar att en vara är producerad på ekologisk grund med extra höga krav på klimatpåverkan. KRAV-ekologisk mat odlas på ett sätt som är bra för miljön, utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Istället använder sig bonden av naturlig gödsel och hittar miljövänliga sätt att få bukt med ogräs, skadeinsekter och sjukdomar. Det betyder till exempel att vattnet blir renare, att energiåtgången kan bli lägre och att fåglar, bin och fjärilar trivs runt odlingarna. När du äter KRAV-märkt vet du att du gör naturen en tjänst. Den produkt som bär KRAV-märket uppfyller KRAVs regler, det kontrolleras minst en gång varje år.

EU:s logotyp för ekologiskt jordbruk erbjuder konsumenter förtroende för matens och dryckens ursprung och kvalitet. Märkningen på alla varor garanterar överensstämmelse med EU:s regler för ekologiskt jordbruk. Från och med juli 2010 är EU:s ekologiska logotyp obligatorisk för all färdigförpackad ekologisk mat inom Europeiska unionen. Det är också möjligt att på frivillig basis använda logotypen för ekologiska produkter som inte är färdigförpackade inom EU, eller ekologiska produkter som importeras från länder utanför EU.

Kontakta Oss

Kontakta oss på Koppen AB.

Har du frågor om våra kaffeautomater eller serviceavtal?
Välkommen att ta kontakt med oss via telefon, e-post eller kontaktformuläret här.

Tel: 021 – 30 11 06
Email: info@koppen.se